Gebruik van ‘De Hoeksteen’

Voor kerkleden en andere betrokkenen zijn in de Hoeksteen diverse zalen beschikbaar om tegen een vergoeding te gebruiken.

Allereerst de kerkzaal. Er is plaats voor ongeveer 400 personen.

Een prachtige kerkzaal voor rouw- en trouwdiensten, om een dankdienst te houden, of om een uitvoering of presentatie te geven. Ook wordt de kerkzaal soms gebruikt bij een condoleance.   Uiteraard met inachtneming van de eigenlijke bestemming van de kerkzaal en op tijden dat deze ruimte niet in gebruik is voor een kerkdienst. Vóór in de kerk is een groot podium waar de liturgische elementen gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Dan is er plaats voor ongeveer 40-60 personen.  Beamerpresentaties kunnen op twee schermen vertoond worden. Het kerkorgel is een Pels & van Leeuwen orgel met vaste organisten.

De grote zaal van de Hoeksteen. 40- 100 personen,  afhankelijk van het gebruik en de inrichting.

Deze zaal is multifunctioneel en zeer geschikt voor presentaties, lezingen, het vieren van een verjaardag of huwelijksfeest. Als stemlokaal of voor het geven van een muziek- of toneeluitvoering. De keuken is met afsluitbare bar verbonden met deze zaal. Er is een vaste beamer met een groot scherm, een goede geluidsinstallatie met mogelijkheid voor aansluiting op de kerkomroep. Tevens is er de mogelijkheid een verhoogde toneelvloer te gebruiken.

De bovenkamer. Ruimte voor ongeveer 40 personen.

Deze ruimte kan gebruikt worden voor ontmoetingen, feestjes en jeugdactiviteiten. Hier is ook een vaste beamer met scherm, een goede geluidsinstallatie en een leuke zithoek.

De voorzaal. 20 personen. Goede gelegenheid voor kleinere ontmoetingen en ander algemeen gebruik. Voor de afwas is er een vaatwasser en een snelwasser voor de kopjes e.d.

Alle zalen zijn goed verwarmd en de verlichting heeft veel mogelijkheden.

Voor prijsinformatie zie hieronder het tarievenoverzicht.

of neem contact op met de beheerder Arie Don tel: 0174-248487

tarieven m.i.v. 2023:  PRIJSLIJST MIV 2023