Mantelzorg Inloop Westland

Een plek voor aandacht, ontmoeting en informatie

Vanaf 28 november heeft Westland er een unieke plek bij, Mantelzorg Inloop Westland. Mantelzorg Inloop Westland is een plek waar Westlandse mantelzorgers aan kunnen kloppen, hun verhaal kwijt kunnen en zorgen kunnen delen. In een gesprek met gespecialiseerde vrijwilligers wordt naar oplossingen gezocht en er is gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten. De mantelzorger wordt er gehoord en gezien.

Informatie en mogelijkheden voor ondersteuning

Bij Mantelzorg Inloop Westland vindt de mantelzorger niet alleen een klankbord voor zichzelf en de mantelzorgsituatie. Ze kunnen er ook terecht voor vragen en informatie over de mogelijkheden voor ondersteuning. Mantelzorg Inloop Westland werkt samen met gespecialiseerde instanties die zich inzetten voor mantelzorgers. De vrijwilligers zorgen voor gerichte doorverwijzingen en blijven in contact tijdens dit proces. Daarnaast is er bij Mantelzorg Inloop Westland de gelegenheid andere mantelzorgers te ontmoeten.

Openingstijden en contact

Mantelzorg Inloop Westland is te vinden aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk in hetzelfde gebouw als Inloophuis Carma. De deur staat elke woensdag open van 10.00 tot 14.00 uur en elke 2e woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Mantelzorg Inloop Westland is ontstaan vanuit een burgerinitiatief met als drijvende krachten, Anny Berendse, Diane Rang en Hélène van Winden en wordt ondersteund door Vitis Welzijn. Meer informatie is te vinden op www.mantelzorginloopwestland.nl. U kunt ook bellen naar 0174 – 630358 (Vitis Welzijn) of een mail sturen naar mantelzorginloopwestland@gmail.com

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie