Beste gemeenteleden,

We willen u hierbij een extra mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te blijven, namelijk door “online koffie te drinken na de kerkdienst”. Wat heeft u hier voor nodig om dit te laten slagen? Bovenal de wil om het te proberen en een (niet te oude) computer (met camera)/laptop/tablet of smart phone.

Ook komende zondag willen we van 11.15 tot ca. 11.45 uur even bijpraten. Eerst verzamelen degenen die inloggen automatisch even op het zogenaamde ‘digitale kerkplein’. Vandaar geleidt Henk ons naar kleinere groepjes waar je knus even kan bijpraten.

Hoe doet u mee? Een moderne computer kan veelal simpelweg gebruik maken van de link die ook in de mail van deze zondagsbrief staat:

https://us02web.zoom.us/j/86272031224?pwd=SjZTNDh4bEk0R1lldlZVT1ZBRElJQT09

Lukt dat niet meteen, dan moet je de ZOOM app downloaden (via www.zoom.us of via Google Play; zoek naar: Zoom Client for Meetings) en de volgende inloggegevens gebruiken:

Meeting ID: 862 7203 1224

Passcode: 193374

We kunnen ons voorstellen dat u bij dit downloaden even assistentie nodig hebt als het niet meteen lukt. Er komt vast wel eens iemand bij u langs die meer vertrouwd is op de digitale snelweg. Vraag het even! Voor iedereen die een smartphone gebruikt is dit echt een koud kunstje. Als u eenmaal de Zoom-app heeft, dan kunt u dezelfde link elke week weer gebruiken.

Doet u mee? Tot zondag om 11.15u op het beeldscherm met uw kopje koffie in de hand. En oh ja…. de computer cookies krijgt u er automatisch bij 😊.

Met hartelijke groet, namens de kerkenraad,

Johan Wagner, preses

 

Download korte instructie: Download