Startzondag 2022, een verslag

Startzondag 18 september “Aan Tafel”

Na de mooie dienst in de kerkzaal was er volop gelegenheid om onder het genot een kopje koffie of thee, met een extra feestelijk koekje erbij, even bij te praten.

Om 11.15 was het tijd om in de benen te komen. Langs wegwijzers waar je alle kanten mee op kon gingen de deelnemers twee aan twee, gewapend met post-it briefjes en pen,  met elkaar in gesprek over de vragen die de wegwijzers opriepen. Omdat geen buitenwandelweer was, werd er volop gewandeld in de kerkzaal. Plaats genoeg, ook om er even bij te gaan zitten. Na 3 kwartier “wandelen” was er een hapje en een drankje in de Hoeksteenzaal en werd de oogst van de Post-it briefjes onder de vragen opgehangen, letterlijk en figuurlijk een kleurrijk geheel. Tineke liep de vragen langs en vatte de reacties samen of lichtte er een verrassend antwoord uit.

Bij de lunch werd het thema “Aan Tafel” zichtbaar en tastbaar doordat veel gemeenteleden iets meegenomen voor op het buffet: zoet en hartig, warm en koud voor iedere smaak was er een bordje vol! Om 14.00 uur besloten we deze bijzondere zondag.

Veel dank voor alle helpende handen, blije gezichten en positieve reacties!

Bekijk hier een foto-impressie: