Vakantie Bijbel Week 2019: ‘SchatRijk’

Op 22, 23 en 24 oktober wordt de jaarlijkse VBW gehouden in gebouw “De Haven”.

Aan de hand van een aantal dagthema’s worden de “schatten” uit de Bijbel aan de kinderen doorgegeven in woord, spel, lied en creativiteit. De VBW is voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 10 jaar.

Vanaf 9.15 uur is de inloop. De ochtenden beginnen om 9.30 en eindigen rond 12.00 uur, behalve op donderdag. Dan hebben we een  gezamenlijke maaltijd en eindigen we om 12.30 uur.

Op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is de feestelijke afsluiting van de VBW. Dan zijn ook alle ouders, opa’s, oma’s, familie en andere belangstellenden van harte welkom om de sfeer te komen proeven en alles wat de kinderen gemaakt hebben te bewonderen

Zondag 27 oktober vindt tijdens de kerkdienst van de  Hervormde Gemeente de afsluiting van de Vakantie Bijbel Week plaats en is er na afloop gezamenlijk koffie drinken.

Ieder kind is van harte welkom. Het maakt niet uit waar je woont of naar welke school je gaat.

Dus geeft je vrijblijvend op via: www.vbwmonster.nl en breng ook gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

 

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens de VBW? We zijn nog op zoek naar muzikanten en zangers. Je kunt je aanmelden via vbw@hervormdegemeentemonster.nl.

Om alles op rolletjes te laten verlopen zijn we ook nog op zoek naar helpende handen. Ook daar kun je je via bovenstaand emailadres aanmelden als vrijwilliger. Voor jongeren is er ook een mogelijkheid om tijdens de VBW een maatschappelijke stage te doen.

De Vakantie Bijbel week wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente Monster en is gratis toegankelijk.

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie