PINKSTEREN

Kindernevendienst XL

 

 

 

We maken er een supergezellige kindernevendienst van!

Kom je ook?  Zondag 5 juni om 10.00 uur in De Hoeksteen.

Om het doneren van (collecte)geld gemakkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de hier afgebeelde QR-codes.

Paasontbijt

Zaterdagmorgen én zondagmorgen vroeg werd alles in gereedheid gebracht voor het Paasontbijt. Veel helpende handen zorgden ervoor dat de tafels feestelijk gedekt waren en dat het de gemeenteleden tijdens het ontbijt aan niets ontbrak.

Het was met een gevoel van dankbaarheid dat we, na 2 jaar waarin het niet mogelijk was, dit ontbijt weer met elkaar konden beleven!

Fleurig Pasen

Onder de deskundige begeleiding van Thea Koen maakte ieder een uniek Paasstuk. Heel bijzonder om te zien hoe verschillend alle bloemstukken waren. Natuurlijk was er ook ruimte om even bij te praten of kennis te maken met elkaar bij kopje koffie of thee.
Een fijne avond en een feestelijk Paasstuk mee naar huis!

Dat was een mooi eindresultaat van deze Paasworkshop (en zéker voor herhaling vatbaar!). Hieronder een korte impressie:

Kerstverhaal 2021[31809]

Vakantie Bijbel Week 2021: “Hallo Contact!?”

Elke morgen startte het programma gezamenlijk in de grote zaal van De Haven. Aan de hand van het thema werden er verhalen uit de Bijbel verteld, nieuwe liedjes en de Weettekst aangeleerd en was er een leuke sketch van Bram en Britt. Daarna gingen de oudste kinderen naar de bovenzalen om daar in de Knabbel en Babbel groepjes wat lekkers te knabbelen en te babbelen over vragen die met het thema te maken hadden. De jongsten bleven beneden en gingen na wat lekkers aan de slag met knutselen en muziek. Op woensdag was er voor de oudsten een puzzel-speurtocht door het dorp en voor de jongsten een spelletjes ochtend.

De VBW werd op donderdagavond besloten met een (zelfgemaakte) lampionnenoptocht vanaf 3 locaties richting de Hervormde Kerk. In de kerk was een programma waarbij familie van de kinderen van de VBW mee kon genieten van de liedjes, verhalen en sketch. Daar was ook de wereldbol te zien waar ieder kind zijn “handtekening” op had gezet. We kunnen terugkijken op mooie VBW en een fijne tijd en warme samenwerking in de Stuurgroep!

Startzondag 12 september 2021: “Van U is de toekomst”                     

Samen vierden we  een fijne  kerkdienst met het thema : “Van U is de toekomst, kome wat komt”. Medewerking werd verleend door Con Amore met onder andere het alom bekend lied “Wat de toekomst brenge moge” maar dan op de melodie van The Rose.

Het was ontroerend mooi!

Op het achterplein van de kerk was er koffie en thee met appeltaart. Tijdens het 2e kopje werd het tijd om stil te staan bij het thema. Aan de hand van enkele luchtige vragen werd er gepraat over het thema. Hierna werden de handen uit de mouwen gestoken en deed ieder zijn best om Happy Stones te maken en werden Open Handen gevuld met glans. Na nog een hapje en een drankje onder een hemelsblauwe lucht met een heerlijk zonnetje werd de lunch geserveerd met terugblik op de vragen die tijdens de koffie besproken waren. Ook was er een beamerpresentatie van de metamorfose van ons kerkgebouw te zien. Tot slot was er een gezond toetje. Op weg naar huis werd er een glimlach achtergelaten in de vorm van een Happy Stone en was er kersvers bosje bloemen om mee te nemen naar huis of voor een lege vaas bij iemand anders. Na alle beperkingen van het afgelopen jaar was dit een dag met een Gouden randje!

Bekijk de foto’s in de fotogalerij.